KasirgaSports

Aan de Marnixstraat 72 in Rotterdam kun je KasirgaSports vinden.

Meer informatie over KasirgaSports in Rotterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Rotterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, KasirgaSports biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is KasirgaSports in Rotterdam geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

KasirgaSports is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat KasirgaSports in Rotterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met KasirgaSports ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Marnixstraat 72 in Rotterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 6 18015856, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.kasirgasports.nl/

Hoe kom je bij KasirgaSports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KasirgaSports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. KasirgaSports

Bezoekers bekeken ook