DefenseMonkees

Aan de Corneliuslaan 1 in Heerlen kun je DefenseMonkees vinden.

Meer informatie over DefenseMonkees in Heerlen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Heerlen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, DefenseMonkees biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is DefenseMonkees in Heerlen geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

DefenseMonkees is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat DefenseMonkees in Heerlen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met DefenseMonkees ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Corneliuslaan 1 in Heerlen. Je kunt ze ook bellen op 31 6 41278851, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.defensemonkees.nl/

Hoe kom je bij DefenseMonkees? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DefenseMonkees het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. DefenseMonkees

Bezoekers bekeken ook