Moksha Gym

Aan de Balkengracht 10b in Assen kun je Moksha Gym vinden.

Meer informatie over Moksha Gym in Assen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Assen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Moksha Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Moksha Gym in Assen geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Moksha Gym is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Moksha Gym in Assen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Moksha Gym ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Balkengracht 10b in Assen. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://mokshagym.nl/

Hoe kom je bij Moksha Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Moksha Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Moksha Gym

Bezoekers bekeken ook