MentalSports Leeuwarden

Aan de Willem Loréstraat 15 in Leeuwarden kun je MentalSports Leeuwarden vinden.

Meer informatie over MentalSports Leeuwarden in Leeuwarden

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Leeuwarden? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, MentalSports Leeuwarden biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is MentalSports Leeuwarden in Leeuwarden geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

MentalSports Leeuwarden is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat MentalSports Leeuwarden in Leeuwarden een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met MentalSports Leeuwarden ? Je kunt de Sportschool bereiken op Willem Loréstraat 15 in Leeuwarden. Je kunt ze ook bellen op 31 6 28800952, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.mentalsports.nl/

Hoe kom je bij MentalSports Leeuwarden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MentalSports Leeuwarden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. MentalSports Leeuwarden

Bezoekers bekeken ook