MBM Sports

Aan de Mariniersweg 3 in Doorn kun je MBM Sports vinden.

Meer informatie over MBM Sports in Doorn

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Doorn? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, MBM Sports biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is MBM Sports in Doorn geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

MBM Sports is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat MBM Sports in Doorn een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met MBM Sports ? Je kunt de Sportschool bereiken op Mariniersweg 3 in Doorn. Je kunt ze ook bellen op 31 6 10266606, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.mbmsports.nl/

Hoe kom je bij MBM Sports? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MBM Sports het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. MBM Sports

Bezoekers bekeken ook