Fight Dojo

Aan de Bataafse Kamp 6 in Hengelo kun je Fight Dojo vinden.

Meer informatie over Fight Dojo in Hengelo

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Hengelo? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Fight Dojo biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Fight Dojo in Hengelo geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Fight Dojo is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Fight Dojo in Hengelo een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Fight Dojo ? Je kunt de Sportschool bereiken op Bataafse Kamp 6 in Hengelo. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij Fight Dojo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fight Dojo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Fight Dojo

Bezoekers bekeken ook