Match Dongen

Aan de in kun je Match Dongen vinden.

Meer informatie over Match Dongen in

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in ? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Match Dongen biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Match Dongen in geschikt. De trainers van deze Vechtsportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Match Dongen is meer dan een Vechtsportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Match Dongen in een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Match Dongen ? Je kunt de Vechtsportclub bereiken op in . Je kunt ze ook bellen op 31 6 17846961, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.matchdongen.nl/

Hoe kom je bij Match Dongen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Match Dongen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Match Dongen

Bezoekers bekeken ook