Kerroum Kickboxing

Aan de Pasteurweg 92 in Schoonhoven kun je Kerroum Kickboxing vinden.

Meer informatie over Kerroum Kickboxing in Schoonhoven

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Schoonhoven? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Kerroum Kickboxing biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Kerroum Kickboxing in Schoonhoven geschikt. De trainers van deze Vechtsportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Kerroum Kickboxing is meer dan een Vechtsportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Kerroum Kickboxing in Schoonhoven een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Kerroum Kickboxing ? Je kunt de Vechtsportclub bereiken op Pasteurweg 92 in Schoonhoven. Je kunt ze ook bellen op 31 6 14591759, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.kerroum.nl/

Hoe kom je bij Kerroum Kickboxing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kerroum Kickboxing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Kerroum Kickboxing

Bezoekers bekeken ook