De MMA Academy

Aan de Gijsbrechtgaarde 107 in Apeldoorn kun je De MMA Academy vinden.

Meer informatie over De MMA Academy in Apeldoorn

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Apeldoorn? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, De MMA Academy biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is De MMA Academy in Apeldoorn geschikt. De trainers van deze Vechtsportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

De MMA Academy is meer dan een Vechtsportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat De MMA Academy in Apeldoorn een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met De MMA Academy ? Je kunt de Vechtsportclub bereiken op Gijsbrechtgaarde 107 in Apeldoorn. Je kunt ze ook bellen op 31 6 15442241, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.demmaacademy.nl/

Hoe kom je bij De MMA Academy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De MMA Academy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. De MMA Academy

Bezoekers bekeken ook