MAA Molenhoek

Aan de Hoeveveld 2A in Molenhoek kun je MAA Molenhoek vinden.

Meer informatie over MAA Molenhoek in Molenhoek

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Molenhoek? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, MAA Molenhoek biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is MAA Molenhoek in Molenhoek geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

MAA Molenhoek is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat MAA Molenhoek in Molenhoek een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met MAA Molenhoek ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Hoeveveld 2A in Molenhoek. Je kunt ze ook bellen op 31 6 48511617, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.maamolenhoek.nl/

Hoe kom je bij MAA Molenhoek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je MAA Molenhoek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. MAA Molenhoek

Bezoekers bekeken ook