Train Healthy

Aan de Asterweg 6 in Amsterdam kun je Train Healthy vinden.

Meer informatie over Train Healthy in Amsterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Amsterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Train Healthy biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Train Healthy in Amsterdam geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Train Healthy is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Train Healthy in Amsterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Train Healthy ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Asterweg 6 in Amsterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 6 39563775, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.trainhealthy.nl/

Hoe kom je bij Train Healthy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Train Healthy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Train Healthy

Bezoekers bekeken ook