Warren's Gym

Aan de Terveurdtweg 19 in Hoensbroek kun je Warren's Gym vinden.

Meer informatie over Warren's Gym in Hoensbroek

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Hoensbroek? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Warren's Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Warren's Gym in Hoensbroek geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Warren's Gym is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Warren's Gym in Hoensbroek een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Warren's Gym ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Terveurdtweg 19 in Hoensbroek. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.warrensgym.nl/

Hoe kom je bij Warren's Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Warren's Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Warren’s Gym

Bezoekers bekeken ook