Boksclub Deurne

Aan de Schutsboom 28 in Deurne kun je Boksclub Deurne vinden.

Meer informatie over Boksclub Deurne in Deurne

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Deurne? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Boksclub Deurne biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Boksclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Boksclub Deurne in Deurne geschikt. De trainers van deze Boksclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Boksclub Deurne is meer dan een Boksclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Boksclub Deurne in Deurne een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Boksclub Deurne ? Je kunt de Boksclub bereiken op Schutsboom 28 in Deurne. Je kunt ze ook bellen op 31 6 19616008, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.boksclubdeurne.nl/

Hoe kom je bij Boksclub Deurne? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boksclub Deurne het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Boksclub Deurne

Bezoekers bekeken ook