Matuari

Aan de Gymzaal 8e Montessorischool Zeeburg, Borneokade 103 in Amsterdam kun je Matuari vinden.

Meer informatie over Matuari in Amsterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Amsterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Matuari biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Boksclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Matuari in Amsterdam geschikt. De trainers van deze Boksclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Matuari is meer dan een Boksclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Matuari in Amsterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Matuari ? Je kunt de Boksclub bereiken op Gymzaal 8e Montessorischool Zeeburg, Borneokade 103 in Amsterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 6 41219001, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.matuari.org/

Hoe kom je bij Matuari? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Matuari het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Matuari

Bezoekers bekeken ook