KYOKUSHINWORLDSHOP

Aan de Christiaan de Wetstraat 50 in Dordrecht kun je KYOKUSHINWORLDSHOP vinden.

Meer informatie over KYOKUSHINWORLDSHOP in Dordrecht

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Dordrecht? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, KYOKUSHINWORLDSHOP biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportartikelenwinkel is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is KYOKUSHINWORLDSHOP in Dordrecht geschikt. De trainers van deze Sportartikelenwinkel zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

KYOKUSHINWORLDSHOP is meer dan een Sportartikelenwinkel. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat KYOKUSHINWORLDSHOP in Dordrecht een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met KYOKUSHINWORLDSHOP ? Je kunt de Sportartikelenwinkel bereiken op Christiaan de Wetstraat 50 in Dordrecht. Je kunt ze ook bellen op 31 6 11218115, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.kyokushinworldshop.com/nl/

Hoe kom je bij KYOKUSHINWORLDSHOP? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je KYOKUSHINWORLDSHOP het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. KYOKUSHINWORLDSHOP

Bezoekers bekeken ook