Fightshop-online

Aan de Goeverneurlaan 252 in Den Haag kun je Fightshop-online vinden.

Meer informatie over Fightshop-online in Den Haag

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Den Haag? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Fightshop-online biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportartikelenwinkel is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Fightshop-online in Den Haag geschikt. De trainers van deze Sportartikelenwinkel zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Fightshop-online is meer dan een Sportartikelenwinkel. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Fightshop-online in Den Haag een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Fightshop-online ? Je kunt de Sportartikelenwinkel bereiken op Goeverneurlaan 252 in Den Haag. Je kunt ze ook bellen op 31 70 406 1118, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://fightshop-online.nl/

Hoe kom je bij Fightshop-online? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fightshop-online het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Fightshop-online

Bezoekers bekeken ook