Fightshop4u B.V.

Aan de Economiestraat 131 in Sittard kun je Fightshop4u B.V. vinden.

Meer informatie over Fightshop4u B.V. in Sittard

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Sittard? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Fightshop4u B.V. biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportartikelenwinkel is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Fightshop4u B.V. in Sittard geschikt. De trainers van deze Sportartikelenwinkel zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Fightshop4u B.V. is meer dan een Sportartikelenwinkel. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Fightshop4u B.V. in Sittard een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Fightshop4u B.V. ? Je kunt de Sportartikelenwinkel bereiken op Economiestraat 131 in Sittard. Je kunt ze ook bellen op 31 46 400 0107, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.fightshop4u.nl/

Hoe kom je bij Fightshop4u B.V.? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fightshop4u B.V. het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Fightshop4u B.V.

Bezoekers bekeken ook