Be Fit

Aan de Zwartbroekstraat 11 in Roermond kun je Be Fit vinden.

Meer informatie over Be Fit in Roermond

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Roermond? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Be Fit biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportartikelenwinkel is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Be Fit in Roermond geschikt. De trainers van deze Sportartikelenwinkel zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Be Fit is meer dan een Sportartikelenwinkel. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Be Fit in Roermond een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Be Fit ? Je kunt de Sportartikelenwinkel bereiken op Zwartbroekstraat 11 in Roermond. Je kunt ze ook bellen op 31 475 311 662, of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij Be Fit? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Be Fit het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Be Fit

Bezoekers bekeken ook