FightGearz

Aan de Zeefbaan 1C in Winschoten kun je FightGearz vinden.

Meer informatie over FightGearz in Winschoten

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Winschoten? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, FightGearz biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportartikelenwinkel is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is FightGearz in Winschoten geschikt. De trainers van deze Sportartikelenwinkel zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

FightGearz is meer dan een Sportartikelenwinkel. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat FightGearz in Winschoten een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met FightGearz ? Je kunt de Sportartikelenwinkel bereiken op Zeefbaan 1C in Winschoten. Je kunt ze ook bellen op 31 85 080 6880, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://fightgearz.nl/

Hoe kom je bij FightGearz? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FightGearz het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. FightGearz

Bezoekers bekeken ook