Kickboksschool Nederland

Aan de in kun je Kickboksschool Nederland vinden.

Meer informatie over Kickboksschool Nederland in

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in ? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Kickboksschool Nederland biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Kickboksschool Nederland in geschikt. De trainers van deze Sportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Kickboksschool Nederland is meer dan een Sportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Kickboksschool Nederland in een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Kickboksschool Nederland ? Je kunt de Sportclub bereiken op in . Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.kickboksschooldelft.nl/

Hoe kom je bij Kickboksschool Nederland? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Kickboksschool Nederland het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Kickboksschool Nederland

Bezoekers bekeken ook