Challenger Gym

Aan de Foksdiep 14 in Urk kun je Challenger Gym vinden.

Meer informatie over Challenger Gym in Urk

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Urk? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Challenger Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Challenger Gym in Urk geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Challenger Gym is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Challenger Gym in Urk een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Challenger Gym ? Je kunt de Sportschool bereiken op Foksdiep 14 in Urk. Je kunt ze ook bellen op 31 6 19151893, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.challengergym.nl/

Hoe kom je bij Challenger Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Challenger Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Challenger Gym

Bezoekers bekeken ook