Shera Fight

Aan de Ulgersmaweg 10 in Groningen kun je Shera Fight vinden.

Meer informatie over Shera Fight in Groningen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Groningen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Shera Fight biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Shera Fight in Groningen geschikt. De trainers van deze Vechtsportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Shera Fight is meer dan een Vechtsportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Shera Fight in Groningen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Shera Fight ? Je kunt de Vechtsportclub bereiken op Ulgersmaweg 10 in Groningen. Je kunt ze ook bellen op 31 85 212 6963, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://sherafight.nl/

Hoe kom je bij Shera Fight? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Shera Fight het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Shera Fight

Bezoekers bekeken ook