FuRinKaZan Dojo

Aan de De Bruyn Kopsstraat 1 in Rijswijk kun je FuRinKaZan Dojo vinden.

Meer informatie over FuRinKaZan Dojo in Rijswijk

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Rijswijk? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, FuRinKaZan Dojo biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is FuRinKaZan Dojo in Rijswijk geschikt. De trainers van deze Vechtsportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

FuRinKaZan Dojo is meer dan een Vechtsportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat FuRinKaZan Dojo in Rijswijk een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met FuRinKaZan Dojo ? Je kunt de Vechtsportclub bereiken op De Bruyn Kopsstraat 1 in Rijswijk. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://furinkazandojo.nl/

Hoe kom je bij FuRinKaZan Dojo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FuRinKaZan Dojo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. FuRinKaZan Dojo

Bezoekers bekeken ook