Boxing University

Aan de Jeugdland in Ulvenhout kun je Boxing University vinden.

Meer informatie over Boxing University in Ulvenhout

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Ulvenhout? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Boxing University biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Boxing University in Ulvenhout geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Boxing University is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Boxing University in Ulvenhout een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Boxing University ? Je kunt de Sportschool bereiken op Jeugdland in Ulvenhout. Je kunt ze ook bellen op 31 6 54282883, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.boksenbreda.nl/

Hoe kom je bij Boxing University? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Boxing University het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. Boxing University

Bezoekers bekeken ook