Karkach GYM

Aan de Pablo Picassoplein 71 in Vlissingen kun je Karkach GYM vinden.

Meer informatie over Karkach GYM in Vlissingen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Vlissingen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Karkach GYM biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Karkach GYM in Vlissingen geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Karkach GYM is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Karkach GYM in Vlissingen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Karkach GYM ? Je kunt de Sportschool bereiken op Pablo Picassoplein 71 in Vlissingen. Je kunt ze ook bellen op 31 6 21128409, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.karkachgym.nl/

Hoe kom je bij Karkach GYM? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Karkach GYM het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Karkach GYM

Bezoekers bekeken ook