Judo en Jiu Jitsu School Dantai

Aan de Barbarastraat 4 in Thorn kun je Judo en Jiu Jitsu School Dantai vinden.

Meer informatie over Judo en Jiu Jitsu School Dantai in Thorn

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Thorn? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Judo en Jiu Jitsu School Dantai biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Judo en Jiu Jitsu School Dantai in Thorn geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Judo en Jiu Jitsu School Dantai is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Judo en Jiu Jitsu School Dantai in Thorn een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Judo en Jiu Jitsu School Dantai ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Barbarastraat 4 in Thorn. Je kunt ze ook bellen op 31 475 561 293, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.dantai.nl/

Hoe kom je bij Judo en Jiu Jitsu School Dantai? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Judo en Jiu Jitsu School Dantai het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Judo en Jiu Jitsu School Dantai

Bezoekers bekeken ook