Angelogym

Aan de J J Van Deinselaan 30 b in Enschede kun je Angelogym vinden.

Meer informatie over Angelogym in Enschede

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Enschede? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Angelogym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Angelogym in Enschede geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Angelogym is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Angelogym in Enschede een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Angelogym ? Je kunt de Sportschool bereiken op J J Van Deinselaan 30 b in Enschede. Je kunt ze ook bellen op 31 6 18884506, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.angelogym.nl/

Hoe kom je bij Angelogym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Angelogym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Angelogym

Bezoekers bekeken ook