Zadero Training

Aan de Veldweg 6N in Hedel kun je Zadero Training vinden.

Meer informatie over Zadero Training in Hedel

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Hedel? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Zadero Training biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Zadero Training in Hedel geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Zadero Training is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Zadero Training in Hedel een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Zadero Training ? Je kunt de Sportschool bereiken op Veldweg 6N in Hedel. Je kunt ze ook bellen op 31 6 51772372, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.zaderotraining.nl/

Hoe kom je bij Zadero Training? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Zadero Training het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Zadero Training

Bezoekers bekeken ook