DFC Ridderkerk

Aan de Reijerweg 249 in Ridderkerk kun je DFC Ridderkerk vinden.

Meer informatie over DFC Ridderkerk in Ridderkerk

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Ridderkerk? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, DFC Ridderkerk biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is DFC Ridderkerk in Ridderkerk geschikt. De trainers van deze Vechtsportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

DFC Ridderkerk is meer dan een Vechtsportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat DFC Ridderkerk in Ridderkerk een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met DFC Ridderkerk ? Je kunt de Vechtsportschool bereiken op Reijerweg 249 in Ridderkerk. Je kunt ze ook bellen op 31 6 38700154, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://dfc.nl/

Hoe kom je bij DFC Ridderkerk? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je DFC Ridderkerk het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. DFC Ridderkerk

Bezoekers bekeken ook