Haven BJJ

Aan de Weena 1099 in Rotterdam kun je Haven BJJ vinden.

Meer informatie over Haven BJJ in Rotterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Rotterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Haven BJJ biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Jiujitsuschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Haven BJJ in Rotterdam geschikt. De trainers van deze Jiujitsuschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Haven BJJ is meer dan een Jiujitsuschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Haven BJJ in Rotterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Haven BJJ ? Je kunt de Jiujitsuschool bereiken op Weena 1099 in Rotterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 6 81653564, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://havenbjjrotterdam.com/

Hoe kom je bij Haven BJJ? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Haven BJJ het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Haven BJJ

Bezoekers bekeken ook