Dojo Geoffrey

Aan de Hammerstraat 10F in Epe kun je Dojo Geoffrey vinden.

Meer informatie over Dojo Geoffrey in Epe

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Epe? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Dojo Geoffrey biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Jiujitsuschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Dojo Geoffrey in Epe geschikt. De trainers van deze Jiujitsuschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Dojo Geoffrey is meer dan een Jiujitsuschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Dojo Geoffrey in Epe een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Dojo Geoffrey ? Je kunt de Jiujitsuschool bereiken op Hammerstraat 10F in Epe. Je kunt ze ook bellen op 31 6 24620445, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://dojogeoffrey.nl/

Hoe kom je bij Dojo Geoffrey? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dojo Geoffrey het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Dojo Geoffrey

Bezoekers bekeken ook