Jiujitsu Wolvega

Aan de Houtstraat 5 in Wolvega kun je Jiujitsu Wolvega vinden.

Meer informatie over Jiujitsu Wolvega in Wolvega

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Wolvega? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Jiujitsu Wolvega biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Jiujitsuschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Jiujitsu Wolvega in Wolvega geschikt. De trainers van deze Jiujitsuschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Jiujitsu Wolvega is meer dan een Jiujitsuschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Jiujitsu Wolvega in Wolvega een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Jiujitsu Wolvega ? Je kunt de Jiujitsuschool bereiken op Houtstraat 5 in Wolvega. Je kunt ze ook bellen op 31 561 613 541, of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij Jiujitsu Wolvega? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jiujitsu Wolvega het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Jiujitsu Wolvega

Bezoekers bekeken ook