EXIST

Aan de Vrieslantlaan 6 in Utrecht kun je EXIST vinden.

Meer informatie over EXIST in Utrecht

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Utrecht? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, EXIST biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Jiujitsuschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is EXIST in Utrecht geschikt. De trainers van deze Jiujitsuschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

EXIST is meer dan een Jiujitsuschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat EXIST in Utrecht een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met EXIST ? Je kunt de Jiujitsuschool bereiken op Vrieslantlaan 6 in Utrecht. Je kunt ze ook bellen op 31 6 46710335, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.exist.nl/

Hoe kom je bij EXIST? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je EXIST het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. EXIST

Bezoekers bekeken ook