Jiu-Jitsu Vereniging Yamamoto

Aan de Frans van de Laarplein 3 in Maastricht kun je Jiu-Jitsu Vereniging Yamamoto vinden.

Meer informatie over Jiu-Jitsu Vereniging Yamamoto in Maastricht

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Maastricht? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Jiu-Jitsu Vereniging Yamamoto biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Jiujitsuschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Jiu-Jitsu Vereniging Yamamoto in Maastricht geschikt. De trainers van deze Jiujitsuschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Jiu-Jitsu Vereniging Yamamoto is meer dan een Jiujitsuschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Jiu-Jitsu Vereniging Yamamoto in Maastricht een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Jiu-Jitsu Vereniging Yamamoto ? Je kunt de Jiujitsuschool bereiken op Frans van de Laarplein 3 in Maastricht. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.yamamotomaastricht.nl/

Hoe kom je bij Jiu-Jitsu Vereniging Yamamoto? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Jiu-Jitsu Vereniging Yamamoto het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Jiu-Jitsu Vereniging Yamamoto

Bezoekers bekeken ook