Gym Minang

Aan de Graftermeerstraat 53 in Hoofddorp kun je Gym Minang vinden.

Meer informatie over Gym Minang in Hoofddorp

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Hoofddorp? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Gym Minang biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Gym Minang in Hoofddorp geschikt. De trainers van deze Vechtsportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Gym Minang is meer dan een Vechtsportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Gym Minang in Hoofddorp een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Gym Minang ? Je kunt de Vechtsportclub bereiken op Graftermeerstraat 53 in Hoofddorp. Je kunt ze ook bellen op 31 6 54211217, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.gym-minang.nl/

Hoe kom je bij Gym Minang? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Gym Minang het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Gym Minang

Bezoekers bekeken ook