Green Boxing

Aan de Parallelweg West 15B in Culemborg kun je Green Boxing vinden.

Meer informatie over Green Boxing in Culemborg

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Culemborg? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Green Boxing biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Green Boxing in Culemborg geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Green Boxing is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Green Boxing in Culemborg een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Green Boxing ? Je kunt de Sportschool bereiken op Parallelweg West 15B in Culemborg. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij Green Boxing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Green Boxing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Green Boxing

Bezoekers bekeken ook