GM-GYM kickboxing

Aan de Vogelplein 2 in s-Hertogenbosch kun je GM-GYM kickboxing vinden.

Meer informatie over GM-GYM kickboxing in s-Hertogenbosch

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in s-Hertogenbosch? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, GM-GYM kickboxing biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is GM-GYM kickboxing in s-Hertogenbosch geschikt. De trainers van deze Vechtsportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

GM-GYM kickboxing is meer dan een Vechtsportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat GM-GYM kickboxing in s-Hertogenbosch een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met GM-GYM kickboxing ? Je kunt de Vechtsportclub bereiken op Vogelplein 2 in s-Hertogenbosch. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij GM-GYM kickboxing? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je GM-GYM kickboxing het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. GM-GYM kickboxing

Bezoekers bekeken ook