Compadres MMA

Aan de Bijlestaal 64-66 in Broek op Langedijk kun je Compadres MMA vinden.

Meer informatie over Compadres MMA in Broek op Langedijk

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Broek op Langedijk? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Compadres MMA biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Compadres MMA in Broek op Langedijk geschikt. De trainers van deze Vechtsportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Compadres MMA is meer dan een Vechtsportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Compadres MMA in Broek op Langedijk een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Compadres MMA ? Je kunt de Vechtsportclub bereiken op Bijlestaal 64-66 in Broek op Langedijk. Je kunt ze ook bellen op 31 6 51247471, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://compadresmma.nl/

Hoe kom je bij Compadres MMA? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Compadres MMA het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Compadres MMA

Bezoekers bekeken ook