Garuda Gym

Aan de Verlengde Spoorstraat 21 in Emmen kun je Garuda Gym vinden.

Meer informatie over Garuda Gym in Emmen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Emmen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Garuda Gym biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Garuda Gym in Emmen geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Garuda Gym is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Garuda Gym in Emmen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Garuda Gym ? Je kunt de Sportschool bereiken op Verlengde Spoorstraat 21 in Emmen. Je kunt ze ook bellen op 31 591 628 836, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.garudagym.nl/

Hoe kom je bij Garuda Gym? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Garuda Gym het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Garuda Gym

Bezoekers bekeken ook