Fitter Future

Aan de Witteweg 53 in Aalsmeer kun je Fitter Future vinden.

Meer informatie over Fitter Future in Aalsmeer

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Aalsmeer? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Fitter Future biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Fitter Future in Aalsmeer geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Fitter Future is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Fitter Future in Aalsmeer een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Fitter Future ? Je kunt de Sportschool bereiken op Witteweg 53 in Aalsmeer. Je kunt ze ook bellen op 31 6 42735130, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.fitterfuture.nl/

Hoe kom je bij Fitter Future? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Fitter Future het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Fitter Future

Bezoekers bekeken ook