Legends

Aan de Hobbemastraat 19 in Leeuwarden kun je Legends vinden.

Meer informatie over Legends in Leeuwarden

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Leeuwarden? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Legends biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Legends in Leeuwarden geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Legends is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Legends in Leeuwarden een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Legends ? Je kunt de Sportschool bereiken op Hobbemastraat 19 in Leeuwarden. Je kunt ze ook bellen op 31 6 38512681, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.legendsleeuwarden.nl/

Hoe kom je bij Legends? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Legends het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Legends

Bezoekers bekeken ook