FHIT's Uden

Aan de Sint Janstraat 40 in Uden kun je FHIT's Uden vinden.

Meer informatie over FHIT's Uden in Uden

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Uden? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, FHIT's Uden biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is FHIT's Uden in Uden geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

FHIT's Uden is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat FHIT's Uden in Uden een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met FHIT's Uden ? Je kunt de Sportschool bereiken op Sint Janstraat 40 in Uden. Je kunt ze ook bellen op 31 6 28787723, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://fhits.nl/

Hoe kom je bij FHIT's Uden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je FHIT's Uden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. FHIT’s Uden

Bezoekers bekeken ook