Escrima Weert

Aan de Regulierenstraat 3 in Weert kun je Escrima Weert vinden.

Meer informatie over Escrima Weert in Weert

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Weert? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Escrima Weert biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Escrima Weert in Weert geschikt. De trainers van deze Vechtsportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Escrima Weert is meer dan een Vechtsportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Escrima Weert in Weert een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Escrima Weert ? Je kunt de Vechtsportclub bereiken op Regulierenstraat 3 in Weert. Je kunt ze ook bellen op 31 6 46532630, of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij Escrima Weert? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Escrima Weert het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Escrima Weert

Bezoekers bekeken ook