mma-dordrecht

Aan de Kolfstraat 42 in Dordrecht kun je mma-dordrecht vinden.

Meer informatie over mma-dordrecht in Dordrecht

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Dordrecht? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, mma-dordrecht biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is mma-dordrecht in Dordrecht geschikt. De trainers van deze Vechtsportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

mma-dordrecht is meer dan een Vechtsportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat mma-dordrecht in Dordrecht een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met mma-dordrecht ? Je kunt de Vechtsportclub bereiken op Kolfstraat 42 in Dordrecht. Je kunt ze ook bellen op 31 6 38700154, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://legacymma.nl/mma-dordrecht/

Hoe kom je bij mma-dordrecht? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je mma-dordrecht het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. mma-dordrecht

Bezoekers bekeken ook