Wingtsun Alphen

Aan de Rijnplein 11 in Alphen aan den Rijn kun je Wingtsun Alphen vinden.

Meer informatie over Wingtsun Alphen in Alphen aan den Rijn

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Alphen aan den Rijn? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Wingtsun Alphen biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Vechtsportclub is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Wingtsun Alphen in Alphen aan den Rijn geschikt. De trainers van deze Vechtsportclub zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Wingtsun Alphen is meer dan een Vechtsportclub. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Wingtsun Alphen in Alphen aan den Rijn een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Wingtsun Alphen ? Je kunt de Vechtsportclub bereiken op Rijnplein 11 in Alphen aan den Rijn. Je kunt ze ook bellen op 31 6 41705784, of eerst meer informatie inwinnen via de website:

Hoe kom je bij Wingtsun Alphen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Wingtsun Alphen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Wingtsun Alphen

Bezoekers bekeken ook