back2base

Aan de Noorddammerweg 17f in De Kwakel kun je back2base vinden.

Meer informatie over back2base in De Kwakel

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in De Kwakel? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, back2base biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is back2base in De Kwakel geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

back2base is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat back2base in De Kwakel een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met back2base ? Je kunt de Sportschool bereiken op Noorddammerweg 17f in De Kwakel. Je kunt ze ook bellen op 31 6 53281911, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://back2base.nl/

Hoe kom je bij back2base? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je back2base het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. back2base

Bezoekers bekeken ook