CrossFit Nijmegen

Aan de Nieuwe Mollenhutseweg 52 in Nijmegen kun je CrossFit Nijmegen vinden.

Meer informatie over CrossFit Nijmegen in Nijmegen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Nijmegen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, CrossFit Nijmegen biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is CrossFit Nijmegen in Nijmegen geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

CrossFit Nijmegen is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat CrossFit Nijmegen in Nijmegen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met CrossFit Nijmegen ? Je kunt de Sportschool bereiken op Nieuwe Mollenhutseweg 52 in Nijmegen. Je kunt ze ook bellen op 31 6 57239697, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.crossfit-nijmegen.com/

Hoe kom je bij CrossFit Nijmegen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CrossFit Nijmegen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. CrossFit Nijmegen

Bezoekers bekeken ook