Amsterdam BJJ

Aan de Lumeijstraat 2 in Amsterdam kun je Amsterdam BJJ vinden.

Meer informatie over Amsterdam BJJ in Amsterdam

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Amsterdam? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Amsterdam BJJ biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Jiujitsuschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Amsterdam BJJ in Amsterdam geschikt. De trainers van deze Jiujitsuschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Amsterdam BJJ is meer dan een Jiujitsuschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Amsterdam BJJ in Amsterdam een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Amsterdam BJJ ? Je kunt de Jiujitsuschool bereiken op Lumeijstraat 2 in Amsterdam. Je kunt ze ook bellen op 31 6 29404954, of eerst meer informatie inwinnen via de website: http://www.amsterdambjj.nl/

Hoe kom je bij Amsterdam BJJ? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Amsterdam BJJ het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Amsterdam BJJ

Bezoekers bekeken ook