De Grondleggers

Aan de Bornsesteeg 2 in Wageningen kun je De Grondleggers vinden.

Meer informatie over De Grondleggers in Wageningen

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Wageningen? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, De Grondleggers biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is De Grondleggers in Wageningen geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

De Grondleggers is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat De Grondleggers in Wageningen een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met De Grondleggers ? Je kunt de Sportschool bereiken op Bornsesteeg 2 in Wageningen. Je kunt ze ook bellen op , of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://www.grondleggers.wur.nl/

Hoe kom je bij De Grondleggers? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Grondleggers het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. De Grondleggers

Bezoekers bekeken ook