Team Atlas

Aan de Morsweg 55C in Leiden kun je Team Atlas vinden.

Meer informatie over Team Atlas in Leiden

Ben je op zoek naar een kick boks, MMA of Muay thai club bij jou in de buurt in Leiden? Of je nu al enige ervaring hebt of je vaardigheden verder wilt ontwikkelen, Team Atlas biedt een bekwame en veilige leeromgeving. Deze Sportschool is toegankelijk voor alle leeftijden. 

Wil je fit worden, zelfverdediging leren of juist voorbereiden voor wedstrijden? Voor alle niveaus en doeleinden is Team Atlas in Leiden geschikt. De trainers van deze Sportschool zijn gepassioneerd om jou te begeleiden naar het doel dat je voor ogen hebt.

Team Atlas is meer dan een Sportschool. Je komt hier samen met andere passie genoten, wat er voor zorgt dat Team Atlas in Leiden een echt verenigingsleven uitstraalt.

Contact opnemen met Team Atlas ? Je kunt de Sportschool bereiken op Morsweg 55C in Leiden. Je kunt ze ook bellen op 31 71 301 8410, of eerst meer informatie inwinnen via de website: https://teamatlas.nl/

Hoe kom je bij Team Atlas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Team Atlas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

  1. sportscholen
  2. Team Atlas

Bezoekers bekeken ook